Shoppingkorg 0

Vår story Här kan du läsa om vårt koncept och vad initialerna N.W står för.

Vi brinner för att göra stilfull inredning mer tillgänglig så att alla kan skapa personliga hem!
Idén om N.W HOME uppkom för att vi ansåg att det fanns ett gap på marknaden, både vad det gäller produktsortiment såväl som tillgänglighet. Många sålde liknande sortiment i en lägre prisklass och vågade inte blanda in andra stilar. De få som hade en lekfull och eklektisk blandning i produktsortimentet saluförde ofta high end varumärken med tillhörande prislapp. Inget ont om det, men vi såg att det fattades en aktör på marknaden som erbjöd följande
– Lätt tillgänglighet
– Stilblandning
– Egna inspirationsbilder
– Produkter i mellanprisklass
– En blandning av mindre formgivare och designer såväl som större etablerade varumärken.

Vi utarbetade ett koncept med inspiration från modebranschen olika prisklasser och varumärkespositioneringar och mixade det med vår tidigare erfarenhet inom kommunikation.
Resultatet blev N.W HOME. En ung och ambitiös webshop med inredning och inspiration. Vårt mål är att växa betydligt, men aldrig på bekostnad av personligt bemötande och ett noga utvalt sortiment. Vi kanske inte erbjuder allt – men vi erbjuder det bästa. Handplockat av oss med kärlek.

N.W är initialerna till en person som inspirerat och engagerat. Som alltid bjöd på sig själv och kunde konsten i att vara social. N.W svingade hammare som få och byggde både jaktslott och kojor. På något sätt kändes det självklart att sprida vidare ett namn som för flera decennier sedan skapade vackra ting med funktionalitet.